| | Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
maxeta Isınmiş

| Konu: Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD Ptsi Eyl. 13, 2010 12:42 am | |
| Yardım edin beyler xp de çalışan wall hack lazım bana melak sende hack ustasısın bi el at xD |
|
 | |
PaYDoS Moderatör

Mesaj Sayısı: 124 Reputation: 3 Kayıt tarihi: 06/09/10 Nerden: ⓝⓔⓡⓔⓨⓔ
 | Konu: Geri: Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD Ptsi Eyl. 13, 2010 1:12 am | |
| Xp de çalışan hack se4nh4x var şuanlık  O da paralı. Ben WTCHAMs ı güncellemeye çalışıyorum. Benim pc eskiden win 7 idi. Şuan xp bende sizin durumunuzdayım. Hacki güncelledim fakat kullanamıyorum  Bu yüzden üstünde çalışıyorum. Bi gelişme olursa yazarım  _________________ --------- ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ----------- woレキイ乇ムᄊ (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~ ~ Pc Başında Kendine PaYDoS Veremeyen Şahıs, 7/24 Online  |
|
 | |
maxeta Isınmiş

| Konu: Geri: Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD Ptsi Eyl. 13, 2010 2:10 am | |
| sadasdasd denemee paydos sakın yanlş anlama xD |
|
 | |
maxeta Isınmiş

| Konu: Geri: Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD Ptsi Eyl. 13, 2010 2:11 am | |
| fsdaafasf deneme paydoss bu sefer oldu galiba xD |
|
 | |
maxeta Isınmiş

| Konu: Geri: Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD Ptsi Eyl. 13, 2010 2:50 am | |
| tamam paydos umarım başarırsın bu sırada sen gel ben her bölmde blyorm sarayda kmse blmez ben hariç xD |
|
 | |
Melak Aktif

Mesaj Sayısı: 123 Reputation: 3 Kayıt tarihi: 29/08/10 Nerden: Fazla Merak İyi Değildir Yegen
 | Konu: Geri: Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD Ptsi Eyl. 13, 2010 11:30 am | |
| Paydos Mexeta Nın Mesajlarını silyha dshfjdskhfskd ne msj sayını yükseltceksen adam akıllı msj yaz yha |
|
 | |
PaYDoS Moderatör

| Konu: Geri: Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD Ptsi Eyl. 13, 2010 12:36 pm | |
| Tartışmayın maxetayı uyardım ben. İkinci de tanımam. _________________ --------- ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ----------- woレキイ乇ムᄊ (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~ ~ Pc Başında Kendine PaYDoS Veremeyen Şahıs, 7/24 Online  |
|
 | |
Melak Aktif

Mesaj Sayısı: 123 Reputation: 3 Kayıt tarihi: 29/08/10 Nerden: Fazla Merak İyi Değildir Yegen
 | Konu: Geri: Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD Ptsi Eyl. 13, 2010 1:08 pm | |
| benim kaç tane uyarım oldu  resimin altına koyun uyarı sayısı die  |
|
 | |
alibabaholding Aktif

Mesaj Sayısı: 102 Reputation: -1 Kayıt tarihi: 07/07/10 Yaş: 14 Nerden: İstanbul/KasımPaşa
 | Konu: Geri: Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD Ptsi Eyl. 13, 2010 6:47 pm | |
| nerde bizde o şans wall hack satanlar var ama bn almıyom (kontörle) |
|
 | |
mertkelebek Yeni Üye

| Konu: Geri: Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD Ptsi Eyl. 13, 2010 7:40 pm | |
| oha paysdox cok saol snn wall calısıo ama oyunda adam gördügüm anda atıolar :S d39 was hack deceted dio :Sama sprsin saol |
|
 | |
PaYDoS Moderatör

| Konu: Geri: Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD Ptsi Eyl. 13, 2010 8:06 pm | |
| Rica ederim  _________________ --------- ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ----------- woレキイ乇ムᄊ (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~ ~ Pc Başında Kendine PaYDoS Veremeyen Şahıs, 7/24 Online  |
|
 | |
alibabaholding Aktif

Mesaj Sayısı: 102 Reputation: -1 Kayıt tarihi: 07/07/10 Yaş: 14 Nerden: İstanbul/KasımPaşa
 | Konu: Geri: Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD Salı Eyl. 14, 2010 4:16 pm | |
| paydos herkezin gönlünü kaptı  |
|
 | |
PaYDoS Moderatör

| Konu: Geri: Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD Salı Eyl. 14, 2010 4:47 pm | |
|  Öyle oldu. Sizin sayenizde saolun  _________________ --------- ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ----------- woレキイ乇ムᄊ (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~ ~ Pc Başında Kendine PaYDoS Veremeyen Şahıs, 7/24 Online  |
|
 | |
denolazo Yeni Üye

| Konu: Geri: Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD Cuma Ekim 15, 2010 4:03 pm | |
| |
|
 | |
| | Beyler bildiğiniz xpde çalışan veya çalıştırmayı başaran varsa yardım etsin wall hack istiyorum paydos arkadaşımızada teşekkür ediyorm kmsede olmayan wall hack paylaştığı için xD | |
|